logo

Aparatura

Amintirile tale sunt pentru totdeauna

Retrăiți amintirile preferate. Adăugați efecte pentru a face filmele mai distractive și mai fascinante. Mențineți acțiunea în viață pentru toată lumea, pentru totdeauna.

Canon EOS MARK III

beforeafter
beforeafter
beforeafter

Cheia pentru o calitate extraordinară a imaginii

Capacitățile avansate ale obiectivului și ale senzorului de imagine îmbunătățesc imaginea, sensibilitatea și puterea.

Control expunere

Stabilizarea superioară a imaginii vă permite să fotografiați în mod constant în intervalul de zoom chiar și atunci când mergeți.

Auto focus rapid si inteligent

Unitatea lentilelor extrem de eficiente și predicția domeniului AF pot schimba focalizarea foarte rapid de la subiecți foarte apropiați.

Caracteristici prietenoase pentru filme fascinante

Canon EOS MARK III face filmele mai magice. Balansul optic SteadyShot ™ și AF Inteligent rapid au o receptivitate calmă. Înregistrarea sunetului surround îmbunătățește dimensiunea naturală. Înregistrarea de mare viteză, captarea temporală și alte efecte fac ca filmele să fie mai expresive. Atât de multe funcții sofisticate ale camerei video sunt atât de ușor de utilizat.

Drona DJ Phantom 4

Cea mai buna dronă pe care DJI a proiectat-o vreodată, bine ați venit în era VISION.

28 minute

Cu cel mai avansat sistem de propulsie, un corp raționalizat și o baterie mai mare, Phantom 4 atinge un timp de zbor de 28 de minute. Aceasta este o îmbunătățire de 25% față de Phantomul 3 deja impresionant.

CAMERA DE PERFORMANȚĂ ÎNALTĂ

Clipuri video clare, curate până la 30fps și Full HD 1080p la 120fps pentru mișcare lentă, printr-un obiectiv nou proiectat care crește dramatic claritatea.

ACTIVETRACK

Folosind ActiveTrack, Phantom 4 va recunoaște subiectul, le va urma în mod natural și le va păstra în cadru. Nu este nevoie de brățară GPS, tracker.

Moduri multiple de filmare

Comutarea modurilor de zbor pentru a satisface nevoile dvs., fie că sunteți în căutarea de simplitate și navigare inteligentă, viteză sau mișcări cinematice netede.

Recorder TASCAM DR-44WL
Rode Stereo Videomic Pro

TASCAM DR-44WL este ultima inovație de înregistrare de la TASCAM. Începe cu microfoane condensatoare stereo de înaltă calitate, actualizate cu un nou model XY și cu componente de înaltă performanță pentru mic. Două intrări XLR de blocare alimentează ultimul design al preamplificatorului de microfon al TASCAM, cu cel mai mic nivel de zgomot și cel mai bogat sunet disponibil într-un recorder portabil.

Este o macara video cu extensia telescopica maxima a bratului de circa 7 metri , cu un profil inovator octogonal manufacturat din aliaj de aluminiu high grade HE 30 si care permite depozitarea sectiunilor neutilizate una in alta diminuand in acest fel nevoia de greutati pentru contrabalans suplimentare si obtinind un pachet extrem de compact pentru operare si transport

Noul Stereo VideoMic Pro oferă o opțiune stereo de înaltă calitate pentru videografi și este ideal pentru înregistrarea muzicii și atmosfera esențială pentru construirea unei scene audio realiste.